Wij zijn een Business Consultancy organisatie die organisaties ondersteunt in Performance verbetering. Wij werken vanuit de kracht tussen mensen, teams en organisatie.

Waar komt de naam  Logo Moduzz3 in text  vandaan ?

De tijd waarin we leven vraagt veel van ons. De economie draait 24/7, sociale kring met allerlei activiteiten, gezinsleven, voeding, sport, etc. Maar ook diverse prikkels die elke dag op ons afkomen vanuit social media. Kortom de juiste modus vinden in het leven is een noodzaak. Zowel in werk als privé.

Waarom  Logo Moduzz3 in text  met dubbel Z ?

Wij geven hiermee “Zakelijk en Zen” aan. Zakelijk omdat we ons als HR business partner inzetten voor bedrijven. En als je Zen bent kun je je goed concentreren, voel je je rustig, heb je alles onder controle en kijk je positief tegen het leven aan!. Het Yin Yang teken in de 2de Z illustreert dit.

 

Wij helpen organisaties om de performance te verbeteren!

Dit doen wij door ons op HR beleidsthema’s te richten. Denk hierbij aan :

  • Strategische Personeelsplanning
  • Performance management
  • Talentmanagement
  • Learn & Development
  • Duurzaam inzetbaarheid / Vitaliteit

Wij hebben energieke vakexperts die ingezet worden als Senior Consultant en die samen met de klant werken aan diverse projecten.

In onze aanpak staat de klant altijd centraal en richten we ons op het overtreffen van de verwachting.

Onze vakexperts hebben ruime ervaring als Consultants en Adviseurs bij diverse bedrijven.  Daarnaast zetten we vitaliteits- en prestatiecoaches in voor onze programma’s.